Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Παραδόθηκε ο ένας ένοπλος της συμπλοκής οπαδών στην Κόρινθο

Παραδόθηκε τελικά στην αστυνομία ο 22χρονος από τους νεαρούς που φέρεται να συμμετείχε στην συμπλοκή μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναΐκού, το βράδυ της Παρασκευής στην Κόρινθο.
Ο νεαρός που παραδόθηκε στην αστυνομία είναι γιος αστυνομικού. Φέρεται να ήταν ένας από αυτούς που πυροβόλησαν με καλάζνικοφ κατά οπαδών του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών. Η συμπλοκή έγινε αργά τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής με ξημερώματα Σαββάτου, όταν μετά τους πανηγυρισμούς των οπαδών του τριφυλιού, κάποιοι από αυτούς πήγαν έξω από το σύνδεσμο του Ολυμπιακού, όπως συνηθίζεται, για να "πικάρουν" τους αιώνιους αντιπάλους τους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο παραδοθείς είναι αυτός που τηλεφώνησε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για να κλείσει ραντεβού για τη νέα συμπλοκή. Στο χώρο της ένοπλης συμπλοκής περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί 12 κάλυκες από καλάζνικοφ. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο νεαρός κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κάποιος από τους τρεις οπαδούς του Ολυμπιακού θεώρησε ότι δεν θα τα έβγαζαν πέρα με τους επτά οπαδούς του Παναθηναϊκού, πήγε στο αυτοκίνητο πήρε το καλάζνικοφ και άρχισε να πυροβολεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: